2012. július 2., hétfő

Ígéretes július

Emlékeztek még a NU'EST-ra? Ki ne emlékezne? Az én véleményem szerint ők az idei év egyik legjobb újonc csapata. A "Face" dinamikus és élettel teli dal, emellett az üzenetével is abszolút meglehetünk elégedve. A srácok most pedig ismét jelentkeznek, s ezúttal függetlenséget és szabadságot képviselnek. Egy fotó már megjelent a fiúkról, és az is napvilágra került, hogy július 11-én a mini albumuk is elérhető lesz a közönség számára. Az album és egyben a comeback daluk címe pedig "Action", ami szerintem már magában valami nagyon jót ígér.


Hamarosan egy másik csapat is visszatér. Ez pedig nem más, mint a LEDApple. A srácok dala a "Run to you" címet viseli, amihez a videoklip teaser már meg is jelent. Ebből ítélve ez egy felfrissítő nyári dallam lesz. Azonban a teljes dalt csak július 5-én hallhatják a rajongók, így egy kicsit még várnunk kell.


A fiúcsapatok mellett itt az ideje, hogy néhány hölgy visszatéréséről is beszámoljak. Minden ember, aki kedveli a koreai popzenét pontosan ismeri a 2NE1 lánycsapatot. Nos, legutóbbi nagy sikerük után most ismét teljes erőbedobással visszatérnek a színpadra. S a kiadójuk remek marketinget kieszelve mindig egy kevés morzsát elhint a rajongók számára, de a kenyeret úgyis csak a végén kaphatjuk meg. Elsőként az "I love you" című dalból hallhatunk egy rövidke részletet Dara előadásában. Röpke 15 másodperc, de ennek ellenére is ígéretes. Viszont nem kell már olyan sokáig várakoznunk, hiszen július 5-én mindenre fény derül. Addig pedig be kell érnünk apró morzsákkal.


A T-ara is hamarosan érkezik egy új dallal, ami igaz már így is 13 órát késik. Az eredeti tervek szerint a dal már július 3-án 0.00-kor megjelent volna, azonban ezt a dátumot eltolták július 3-án 13.00-ra. Így a közönség türelmesen vár, amíg végül napvilágra nem kerül a "Day by day".


Van még itt valami érdekesség! Július tele van visszatérésekkel. Kim Hyung Jun is hamarosan színpadra áll, méghozzá vadonatúj dalával, ami a "Sorry I'm Sorry" címet viseli. S ez egyben az előfutára a 2012-ben
megjelenő szólóalbumának az "Escape"-nek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése