2012. július 3., kedd

Júliusi áradat

  Muszáj vagyok ma mégegyszer jelentkezni, ugyanis annyi minden történt az elmúlt órákban, hogy mostmár igazán megérett egy újabb bejegyzés. Viszont fáradtságra hivatkozva előre is bocsánat, ha nem leszek túl bőszavú. Szóval ma az informatív blogírás a menő nálam. :D

Először is, ismét képtelen vagyok elengedni ebből a bejegyzésből is a Super Junior új klipjét, amit még mindig fantasztikusnak tartok. Ami újdonságot megjegyeznék, az mindössze annyi, hogy az elmúlt 12 órában már több mint 1 millióan tekintették meg a videót. Ez jelent valamit, nem?



Valamint itt van nekünk az MBLAQ tagjának szólódala is. Thunder hangját eddig is csodáltam és ez továbbra is így lesz.


A 2NE1 ezúttal két teasert is szolgáltatott nekünk. Szóval már valóban nem kell sokat várni, hogy végre a dalokat is hallgathassuk.




A T-ara új klipje is megjelent. Igaz az előre beígért késéssel, de itt van. S azt kell mondjam, hogy a lányok remek munkát végeztek. Szokásosan végtelennek tűnő klipet kaptunk, de ez nem is baj, hiszen ennek ellenére is izgalmas és remek látványvilágú anyag. A dal pedig teljesen rendben van, sőt! Remek!


 Itt van nekünk a ZE:A is, akiknek ma látott napvilágot a vadonatúj albuma, melynek címe "Spectacular". A fődal pedig nem más, mint az "Aftermath". 


A The Wonder Girls is hamarosan visszatér a "Like Money" című dalukkal. Azonban egyenlőre csak egy teaser képet kaptunk. A dalra és a klipre július 10.-ig várnunk kell. 



Jang Woo Young is szólóban jelentkezik ezúttal. A teaser alapján erre is rá fogunk kattanni. 


Valamint egy csodás dalt hallhatunk még a B2ST dalospacsirtájától. Igen, igen... Jang Hyun Seung énekelte fel egyenesben a Mozart musical egy dalát "I am I am music" címmel. Nem lehet mit hozzáfűzni. Egyértelmű, hogy teljesen rendben van. Ajánlom, hogy hallgassátok végig csukott szemmel, s így abszolút a hatása alá kerültök majd. 


Valamint még egy kis apróság. A B2ST jelenleg New Yorkban tartózkodik. S miért? Épp a legújabb klipjüket forgatják. Nem remek hír? Tehát hamarosan őket is láthatjuk újra a színpadon. S a srácok abszolút garanciát jelentenek valami nagyszerű dologra. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése