2012. július 9., hétfő

Így indult a július..

Elnézve ezt a videót, valami nagyon jót fogunk kapni. De még egy icipicikét várnunk kell. Azonban biztos vagyok benne, hogy a NU'EST tagjai keményen dolgoztak az elmúlt időszakban.



Én ezt a számot első hallásra megszerettem. A lányok igazán kitettek magukért, és talán mostmár kimerem jelenteni, hogy lánycsapatok terén abszolút előkelő helyen állnak nálam. Valamint bátran merem ajánlani, hogy a T-ara többi dalára is keressetek rá, mert ti is fogtok találni valami nektek valót! ;) 



A 2NE1 várva várt klipje is megérkezett, s nem meglepő módon azonnal elnyerte a rajongók tetszését. A lányok pedig már a színpadon is sort kerítettek a comebackre. 



Jang Woo Young dala egyértelműen topslágernek számít nálam. Energikus szám, ami nyomot hagy az emlékezetben. Mindig kell hogy legyen a dalban egy apró részlet akár, amit nem bírok kiverni a fejemből. S ha ez megvan, akkor a dal abszolút sikerrel járt nálam. Például mint ez. 


Úgy gondolom, hogy ezt nektek is hallanotok kell. Nagyon sokszor kelt nemtetszést, hogy a csapatok nem mindig élőben énekelnek, hanem playbackhez folyamodnak. Ezúttal azonban a Super Junior igenis élőfellépést adott. Ami miatt hatalmas elismerést érdemelnek, hiszen nem könnyű táncot is kell lejteniük a dal alatt. Ez magában még nem is lenne meglepő, hiszen a SuJu már jópárszor mellőzte a playbacket, viszont most fel is került a YouTube-ra, amiben szinte minden "háttér" le lett mosva a fiúkról, így koncentrálhatunk kizárólagosan a hangjukra. S be kell valljam elbűvölő!



A ZE:A vadonatúj videója is megjelent, ami igaz engem nem ragadtatott el annyira. Bár ez valószínűleg csak azért van, mert nem ez a kedvenc dalom az albumról.


A LEDApple videója is napvilágra került. S azt kell mondjam igazán dinamikus dalt hoztak össze és a klip abszolút illik hozzá. Igaz, a "Run To You" nekem még mindig nem veri néhány korábbi dalukat, de összességében nézve megvagyok elégedve a végeredménnyel. 



És essék még szó egy debütről is. Az ATTACK nevet viselő fiúcsapat nemrég kiadott két dalt. Nos igen, a hírük eddig nem nagyon terjedt el, s azt hiszem, hogy kicsit rosszul időzítették a bemutatkozást. Hiszen gondoljunk csak bele...most tért vissza a Super Junior, a 2NE1, a ZE:A és így tovább. Ezek pedig már magukban képesek elvonni a figyelmet a kevésbé ismert csapatokról. Mindenesetre nekem nagyon tetszik a daluk, és remélem, hogy hamarosan mások is felfigyelnek majd rájuk. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése